Jepp för det är precis vad det här är. Vad säger ni om det. Ni kan välja vilket bär ni vill men jag tycker att saffran och blåbär gifte sig perfekt tillsammans
När jag bakar med industrijäst, så använder jag generellt sett mycket mindre jäst än vad som finns i de flesta andra recept, där ofta järtmängderna är gravt överdrivna, jag bakar samt nästan uteslutande med kall degvätska
Du kanförstås anpassa brödet beroende på vad du själv tycker om. Kanske vill du använda en stark ost att fylla brödet med, du kan vill använda kalkonbacon iställetför vanligt
Vadman gillar att ha på sin pizza och i vilka proportioner är väldigt individuellt, så var inte rädd att experimentera för att hitta vad just du och dina middagsgäster gillar
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mitt första bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
På söndag är det första advent och jag har börjat fundera på vad jag ska baka för allt till jul. Väldigt gott om jag får säga det själv och min son som inte brukar vara något fan av det jag bakar förklarade att det var den "godaste kakan jag bakat någonsin"
Man behöver inte väga ingredienserna, det här brödet är ganska så förlåtandevad gäller mängderna. Smaksätta brödet kanman göra på många olika sätt, med kryddor, hackade nötter eller torkade bär mm
Vad är kefir. Om man gör mycket mjölkkefir och får mycket extra kefirgryn kanmananvända en del av mjölkkefirgrynen för att göra vattenkefir, men observera att då slutar grynen växa till sig
Så vad väntar du på, börja baka till kanelbullens dag. Och här ser manvad som händer om äpplena inte svalnat av helt, fyllningen smälter och blir helt galet kladdig
Skriv gärna en rad sen när ni provat det och berätta vad ni tycker. (PS Skålla bovetet eller skölj i hett vatten innan du krossar det för att få bort ett färgämne som heter fagopyrnin som kan orsaka allergiska reaktioner
Jag vill inte vara självgod men WOW, vad gott det blev. Iställetkanman byta ut en del av köttprodukterna mot motsvarande produkter gjorda av kyckling och kalkon och självklart laga mer grönt än tidigare år
Vad tyckte jag då. Instruktionerna står i botten på förpackningen, så enklare kan det knappast bli. Jag tyckte brödet var gott men det var ganska mycket smak av råg så om man inte gillar det riktigt så ska man nog använda vetesurdegen istället