Istället för att hänga upp sig på att helgen är slut och vad tråkigt det är med måndag så får man vända det till något positivt och se alla möjligheter istället för alla problem
Fatta fiskbiten (eller räkan eller vad du nu vill lägga på toppen av sushin) i vänster hand, stryk ett tunt lager wasabi på undersidan av fiskbiten och placera den ovanpå riset
Fantastiskt gott verkligen, för både stora och små, och det bästa är att det varken är tidskrävade eller komplicerat att tillaga, speciellt inte om man använder en färdig kryddmix från butikshyllan
Håkan har spånat på recept hela veckan och just nu verkar det som att det lutar åt att det blir någon form av en vild Boeuf Bourgogne, vi får se vad köttleverantören och medkocken tycker om det
Jag förklarade i veckan för någon vilken livskvalité det är att inte behöva ”förvärvsarbeta” på fredagar, utan att kunna ta dagen till att göra något som gör mig glad
Tänk vad man kan trolla av inget. Barnen fick lunch och sen traskade vi till stan och de snusade gott i sina vagnar så vi kunde sätta oss och äta sushi