För choklad kan man aldrig få nog av. Påsk. Vadäter du helst till frukost. Jag är själv nyfiken på vad ni själva har för frukostvanor och vad ni helst gillar att äta till frukost
Vad ska man dekorera sin påskkaka med om man inte ska använda godisägg och liknande. Man blir väldigt nöjd på bara en liten bit när manäter den här typen av kaka
Det kan vara bra att göra några fler skal än vadman behöver, ifall något går sönder. Det kan man enkelt täppa till genom att droppa lite smält avsvalnad choklad på det och ställa in äggskålen i kylen igen
Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Vad brukar ni ha på er focaccia. Helst ska man vara många såklart så manäter upp den då den är färsk. Så här ska man göra oftare, alltså fixa en focaccia till middagen
För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Exakt vad det handlar om berättar jag om lite senare, så ni får ge er till tåls lite helt enkelt. Ja, jag älskar verkligen lamm, faktum är att det nog är mitt favoritkött till och med även om jag kanke inte äter det lika ofta som jag skulle vilja
Jösses vad tiden går fort. I vår familj är vi inte så värst förtjusta i sill (på sin höjd äter vi en liten bit sill till ett kokt ägg, bara för traditionens skull), vi målar heller inga ägg och brukar inte äta någon speciell påskmat (jag vet, vi är lite trista)
Jag har lättare att ha koll på vad jag pysslar med om jag rensar och diskar av. Curd som blir över (när du inte har en curdgalen man som slickar skålen ren) kan du hälla upp i en liten skål så att man ta för sig mer om man vill under tiden manäter marängen