Det härär en sås som blev till när man tar vad man har i skåpet och kylen. burkar tärnad tomat. Soy. This is the result of a sauce when you take what you have in the cupboard and fridge
Vad gör man när man inte har ett namn för en maträtt. Oftast är det inga problem men ibland kan man stöta på hinder som gör att man får klura lite extra
Och banne mig vad god den är. Om ni följer mig på instagram och facebook så har ni säkert märkt att jag har börjat skriva en hel del på engelska på senaste
Det är svårt att säga vad en autentisk pad thai faktiskt består av, för gör man sin efterforskning, så inser man snart att det kan vara lite vad som helt
Det innebär att det inte finns något direkt recept på den perfekta skålen mat - alla har vi ju olika preferenser - men här kommer lite inspiration till vad jag tycker är gott
Inte världens mest hälsosamma kanske, men herregud vad gott. Sedan jag blev lite mer liberal när det kommer till mitt intag av gluten - samt för en vecka sedan då jag hittade panko när jag var på besök i en affär i Milanos Chinatown - så vill jag mer eller mindre fritera allt i panko
Och vet ni vad. Jag fortsätter i min asiatiska anda, och gjorde därför potstickers till lunch idag. Potstickers with onions and miso filling & peanutbutter sauce