Idag när jag skulle fixa till en lunch av vad som fanns i kylskåpet, så fanns det inte en endaste liten ostskalk i syne - däremot aubergine, tomatsås och ungsbakad pumpa
Nektariner ärvad jag föredragit och jag blev alltid lika besviken när det var de där ludna persikorna man hittade ute i skafferiet i sommar stugan och inte släta nektariner
Vad vi gör i Sverige och vad vi som land bidrar till på Europeisk och internationell nivå kommer vara avgörande för hur det går med att uppnå Parisavtalet
) Jag ville testa att göra en raw tårta och vad säger man. Tyckte han nyss anlände, tiden går verkligen fort när man har det trevligt så är det helt enkelt
Jag modifierade receptet något för att passa med vad jag hade hemma och våra smakpreferenser, originalreceptet hittar du här under ”mellanmål” på itrim recept
För det första är det enormt enkelt och för det andra vet jag precis vad den innehåller. Nej, jag är inte köpt, jag fick prova majonäsen för ett tag sen och var rätt misstänksam från början ska erkännas (eftersom jag inte gillar när det blir för oljigt och inte när det blir för majonäsigt), men fasiken vad mkt bättre den smakar