Så vad väntar ni på. Det som är speciellt med Crepsons koncept är att de till skillnad från andra Crêperier satsar på ”fast casual” segmentet istället för a la carte och pressade dukar
Av någon anledning saknar en elmixad hollandaise eller béarnaise något, jag vet inte vad, ochdärförärdet helt enkelt bäst att kavla upp ärmarnaoch beväpna sig med visptålamod – du belönas med härliga lyxiga smaker, en form av smakmagi som jag alltid varit väldigt svag för
Jag misstänker att situationen skulle förbättras om all fisk var tvungen att märkas med det datum då den fiskats och fler upptäckte vaddetta gör med smaken
Vad ska vi äta idag. För att lyckas med detta måste vi ändra inställning och ersätta förutfattade tankegångar som ”detdär tycker jag inte om” till ”dethär ska bli spännande att provlaga”
ex Oriflame, alla stans mäklare och någon hudvårdssalong, vad har de med mat/resor att göra. Vad vissa utställare gjorde på mässan funderade vi en del på, t