Och himmel, vad gott det blev. Jag är alldeles för dålig på att använda mig av citrusfrukter när jag bakar, det blir så lätt att jag fastnar med våra vanliga svenska bär och äpplen
Om du gör en nordisk variant så kan du toppa en skål med ris med vad som helst. Här kommer en mer traditionell Hawaiiansk variant med rå fisk och exotisk frukt på de rester jag hade i mitt kylskåp……
Blanda helt enkelt mixad mango (det går utmärkt med frusen som fått tina) med en klick turkisk yoghurt eller creme fraiche (el vad du har hemma), en liten tesked med sambal oelek (har man inte sambal kan man mortla chiliflakes med lite farinsocker) limezest och juice och smaka av med salt
Däremot tar det ännu mer tid i anspråk än vad jag hade förväntat mig. Nyfikenheten att bygga vidare på pusslet driver en framåt, för man vet aldrig vad som väntar längre fram/bak i släkten
Vadär det för dag i dag. Visste vi vad vi skulle göra i framtiden. Då är det FREDAGSMYS. Tillsätt limezest, juice och späd med kokosmjölk, vatten och buljong
Satan vad gott. Här kommer torp-rapport. limezest & juice. Det har varit fokus på grill, springa Springtime, äta Klings glass, se på CD-film (som Netflix-generationen tycker är spännande), elda brasa och leka i trädkojan den här helgen
Receptet hittade jag HÄR hos Jessica, men eftersom jag inte hade en aning om vad speltflingor är (som är med i Jessicas originalrecept) så dubblade jag istället mängden havregryn