instagram 100kitchenstories. Nybakade grahamsfrallor med bregott, en stor grekisk sallad, lammstek med örter och vitlök, bulgur, lite oliver och en medelhavsinspirerad auberginepaj var allt som stod på bordet
För någon dag sedan skulle vi ha vårlunch på jobbet. Så där står jag på kvällen innan vårlunchen med en cheesecake som vägrar stelna och dessutom inte var så vacker att se på
Vårlunch i solen – pikkalaka sillsallad. I söndags blev allting lite försenat, i vilket fall med flit uppskjutet, som alternativ och vackrare omskrivning
Den här salladen serverade jag som en vårlunch, men den passar även som förrätt eller middag. De halstrade pilgrimsmusslorna får sällskap av stekt grön sparris, blandade salladssorter, rädisor, gurka, grapefrukt och toppas av en citrusdressing
Det är relativt enkelt att förbereda och tillaga, en utmärkt vårlunch. Hej vänner, här kommer ett kycklingrecept som är utöver det vanliga och något för den som älskar fransk senap
Arbetskamraterna ska nämligen bjuda oss själva på vårlunch. Idag bakas här matpajer. Först ut var dessa minipajer som ska få följa med till jobbet i morgon
Vårlunch i solen – pikkalaka sillsallad. Igår kväll fick vi finfrämmande av Daniel Andersson. Jag bjöd på Lammfilé och fetatäckt tryffelbakad potatiskaka med timjansky