Servera gärna västerbottenpajen med en blandad sallad. Värm ugnen till 200 grader. Pajdeg. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa, eller mixa i en matberedare
Små svamp- och västerbottenpajer. J fick bita ihop om blödigheten och kokade ölands-kräftorna enligt PerMorbergs recept, modifierat så att det innehöll lite mindre salt och med dillkronor från mina odlingar
nu och är från PerMorbergs program. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska)1 gullök, hackad1 rulle smördeg4 ägg1,5 dl créme fraiche, man kan använda gräddfil också3 dl riven västerbottenost1 dl hackad gräslökpeppar Rulla ut smördegen och klä en pajform
nu och är från PerMorbergs program. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska)1 gullök, hackad1 rulle smördeg4 ägg1,5 dl créme fraiche, man kan använda gräddfil också3 dl riven västerbottenost1 dl hackad gräslökpepparRulla ut smördegen och klä en pajform
Låt din västerbottenpaj vila en stund före servering. Hittade ett recept av PerMorberg som jag slängde (ja inte slängde runt med håret då), ihop till lördagsgott, kantarellerna blev de egen plockade Haninge-svamparna