Som kronan på verket befinner jag mig i någon slags sambandscentral mellan två söner varav en är utelåst och en uppehåller sig på odefinierbart ställe och vars kommunika förmåga via mobilen tycks vara mödosam
Men nu är det tidig onsdagsmorgon och jag måste ge mig i kast med att dricka upp mitt kaffe och dra på mig något anständigt för att sätta igång onsdagens bravader
Vi har så kul ihop i vår grupp, hela Ekonomi gänget, och trivs så bra med alla andra på kontoret. Kombinera socker, salt, bikarbonat och ägg i en annan större skål och vispa luftigt i ca en minut
Ta ut den och låt svalna i formen ett par minuter innan den stjälps upp. Vispa sist äggvitorna, i egen bunke, till fast skum ochvänd sedan försiktigt ner dem i smeten
Vänd koppen uppochner på en tallrik och servera kakan med lite kvarg och eventuellt färska bär. Blanda ner övriga ingredienser och rör tills du har en jämn och slät smet på nytt
Om du bakar dem, så kom ihåg att skära uppoch servera/frysa dem så fort de svalnat. Men vill man lyckas bättre än mig är det en bra idé att skära upp dem direkt
koka upp blandningen långsamt, och låt det bubbla försiktigt under konstant omrörning. ) vändner mjölblandningen försiktig (blanda inte med elvispen här
kakan blir bäst om den står i kylen i några timmar innan den skärs upp, så den foodie som tänkte sig att slänga ihop nåt snabbt till gäster som kommer om en timme kanske gör bäst i att välja ett annat bakverk