Stjälp upp på ett fat och låt kallna. Vänd försiktigt nerpäronen tillsammans med rivet citronskal. Smöra en avlång form och bröa den med vallmofrö för en helt glutenfri kaka
Stjälp upp på ett fat och låt kallna. Vänd försiktigt nerpäronen tillsammans med rivet citronskal. Smöra en avlång form och bröa den med vallmofrö för en helt glutenfri kaka
Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoneroch dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt uppmed rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Den är uppoch nedvänd medpäronoch mintchoklad i. Lossa springformen och vänd uppkakan på ett fat. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten