Fyll där efter på med rabarberkompott så att kompotten når upp till ca ¾ delar i formarna. När du fiskar upp vaniljstången så skölj av den ordentligtochtorka den tills den blir stenhård
Sikta ner bakpulver, mjöl och salt. För några veckor sen hade vi Möhippa för min bästa vän Charlottaoch mitt på dagen hade vi en liten picknick där det bla serverades en fantastisk rabarbertoscakaka
Låt sedan kakan svalna och stjälp upp den på en tallrik. Jag fick verkligen full uppvaktning med serverad frukost, en målad tavla, ett fint brev ochmassor av kramar
Ta upp vaniljstången och mixa rabarberkompotten helt slät med hjälp av en mixerstav. Chrisse och Millan var uppehos i mitten på maj över en helg och hälsade på och det var samma vecka som Millan hade fyllt år så måste vi ju givetvis fira med en riktig födelsedagstårta
Ta en matkniv och dra sakta uppochner i kakan. Annars funkar det med mjölk (vilken sortsom helst), filmjölk är en favorit för den lilla syrlighetens skull, yoghurt går också bra men tänk på att smaksatt yoghurt inte alltid smakar likadant när den har blivit upphettad – så ta helst naturell eller möjligen vanilj
Ta bort blasten från jordgubbarnaoch ställ dem längsmed kanten så att den bär upp nästa botten. Vispa ägg ochsockerporöstoch blanda sedan ner resten av ingredienserna
Stjälp uppkakanuppochner på det sockrade bakplåtspappret. När det kommer väntade, eller oväntade, fikagäster är det superenkelt att bara ta uppoch tina så många skivorsom går åt vid det tillfället
Kokaupp vispgrädde och vispa ner den varma vätskan i äggblandningen. Och på något sätt måste vi ju uppmärksamma denna Sverigedag som vi firar till minne av dagen då Gustav Vasa blev kung och Sverige som självständigt land