Servera med ugnstekt potatis och citronklyftor. 1 kg kycklinglår med ben. 1 kg kycklinglår med ben 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosmarin 1 tsk olivolja 4 vitlöksklyftor 1 msk pressad citron 150 g haricots verts 2 tomater ½ msk olivolja Färsk rosmarin 100 g fetaost
Förslagsvis skär loss kycklinglår och dela på två. Sätt ugnen på 175 grader vanlig ugn. Ta ur kycklingen och kolla så det inte ligger något kvar i kycklingen
Kycklingen är klar när vätskan som kommer ur kycklinglåret är helt klar (inte köttsaftsröd). Henrik av Navarra var kung i Frankrike någon gång på 1500-talet
Servera med ugnstekt potatis och fetaost. 1 kg kycklinglår med benRosmarinsaltSvartpeppar1 kvist färsk rosmarin (el 1 tsk torkad rosmarin)Rapsolja2 - 4 vitlöksklyftorca 1 msk pressad citronFärsk rosmarinkvistBeskrivning. 1 kg kycklinglår med ben
De här kycklinglår brukar jag laga rätt ofta. Resultatet är en god kycklinglår med krispig yta. Lägg kycklinglår i en rymlig skål, slå på marinaden, blanda väl
Servera med ugnstekt potatis och fetaost. 1 kg kycklinglår med benRosmarinsaltSvartpeppar1 kvist färsk rosmarin (el 1 tsk torkad rosmarin)Rapsolja2 - 4 vitlöksklyftorca 1 msk pressad citronFärsk rosmarinkvistBeskrivning. 1 kg kycklinglår med ben