Laga rätten på färdiga kycklingdelar, t ex lår och vingar. DAGENS RECEPT 14-07-03. KYCKLING MED MYNTA. En ny smakupplevelse blir det om du kryddar kycklingen med mynta, citronpeppar och soya
) 4 port Kycklingen 400-500 g kycklingdelar (jag använde kycklingben ) 1 dl matlagningsyoghurt 1 tsk curry 1 tsk kardemumma 1 tsk garam masala 0,5 g saffran Pressad saft av en apelsin Blanda samman marinaden och lägg kycklingen i den. 400-500 g kycklingdelar
s djupfrysta färdigmarinerade texmex kycklingdelar 1 kg men annars kan man ju köpa okryddade och marinera/krydda kycklingen själv med soya, chili, vitlök, peppar etc
en kycklingklubba tillagat enligt receptet "Ugnsstektakycklingdelar" ur "Rutiga kokboken". På väg från jobbet laddade jag med en skiva "Etiopiskt bröd" med grevéost