Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Servera stekt ris med den ugnsstekta laxen och ringla över lite av såsen som blandades innan. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form och pensla laxen med en del av såsen
Servera medugnsstekt potatis. Det här är nog det godaste vi ätit på länge. 4 bitar skinn- och benfri laxfilé, ca 500 g 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås
Vanligtvis när vi “fuskar” medsåsen till fisk så brukar vi använda Blå Bands Fisksås, men nu kände vi för att testa något nytt, vilket visade sig fungera riktigt bra
Okej, jag vill bara börja med att klargöra att jag inte jobbar för vare sig Salmalax eller Renée Voltaire (även om jag gärna skulle vilja ), men måste ändå tipsa om deras produkter
Då ska jag laga ugnsstekt Gös Alicante Style vilket jag längtar till. -) Denna blev helt underbart god och laxsåsen påminner lite om en annan jag lagar ofta med citron i fast med en lite ny touch