Lägg kotletterna i en smord ugnsform. Putsa kotlettraden och skär den i 1 cm skivor. Häll såsen över kotletterna och ställ i ugn på 175 grader. Servera med kokt potatis, sallad och ett gott bröd 1 kg benfrikotlettrad
Lägg kotletterna i en smord ugnsform. 1 kg benfrikotlettrad. 11 kg benfrikotlettrad 3 dl creme fraiche 2 dl grädde 1/2 dl soya 1-2 tsk sambal oelek Texas grillkryddaPutsa kotlettraden och skär den i 1 cm skivor. Häll såsen över kotletterna och ställ i ugn på 175 grader
Grillad eller ugnsstekt fläskytterfilé (benfrikotlettrad). För visst låter det lite "finare" med ytterfilé än med benfrikotlettrad, och det vet ju alla att när det låter finare så kan man slänga på några kronor på lappen
Istället blir det en stycken hel, benfrikotlett som fyllts med en syrlig äppelröra där även rosmarin och ingefära satt sina spår, allt enligt Håkans eget huvud
Servera köttet med ugnsstekta potatisklyftor, sås och sallad. Doppa kotlettkanten i senap och sedan i örtkryddorna eller bred på senapen och strö över örtkryddorna
Torka av kotletterna och lägg dem på ett fat. Pensla kotletterna med blandningen. Ta ut kotletterna ur kylen cirka 10 minuter före potatisen är färdig. 4 benfriakotletter à 175 g
Servera kotletterna med bulgurn och den ugnsrostade blomkålen och zucchinin. Smält 1 msk smör i en stekpanna (med lock) och stek fläskkotletter i två omgångar på hög värme i 1 minut/sida. Lägg i kotletterna och låt puttra på låg värme under lock i 7 minuter. 600 g benfriakotletter i skivor
Skär bort ev fett från kotletterna. Lägg en kotlett mellan två ark plastfolie och banka ut den med den släta sidan av en köttklubba tills den är cirka ½ cm tjock
600 g benfrikotlett i bit. Sätt ugnen på 125 grader. Gnid in köttet med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Skär varje hel vitlök i 4 klyftor, behåll skalet på