På hösten är det mycket gott med ugnsrostade grönsaker och rotfrukter, istället för bara potatis. 600 g rotfrukter t ex morötter, palsternacka, kålrot. 600 g rotfrukter t ex morötter, palsternacka, kålrot
Rotfrukterna. Såsen. Börja med rotfrukterna. Gör såsen genom att blanda alla ingredienser och sedan reda. In med rotfrukterna fem minuter så de får bli varma igen
Servera sedan med en avokadosallad och en sås på lätt kesella, salt och pressad vitlök. Middagen fick bli ugnsrostaderotfrukter, för ja- det går alltid hem, till det – kyckling stekt i röd pesto och kokosmjölk, so simple but so good
ugnsrostaderotfrukter. Citronsås. Ta till vara skyn och häll den i citronsåsen. Smaka av med chili och svartpeppar, Tillsätt purjolöken och låt sedan såsen stå och sjuda på svag värme ca 30min
Och sås, hehe. Har förövrigt fått dille på ugnrostade rotfrukter. Rotfrukter i ugn. Köttfärsbiffar med fetaost och rotfrukter (4 portioner). Johanna Köttfärsbiffar med fetaost och rotfrukter (4 portioner)
I veckan kom pappa med en burk torkade trattkantareller och av dem fick det bli en sås. Men lite biffar och ugnsrostaderotfrukter blev också finfint upptill
Lägg upp rotfrukterna och biffen på en tallrik, servera som det är eller med en steksås. Skala och dela rotfrukterna till valfri storlek och blanda med olja, rosmarin, timjan salt & peppar