Vispa ihop olja, balsamvinäger och kokossocker och ringla över tomaterna. ½ msk vit balsamvinäger. Börja med de ugnsbakadetomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Häll över olja, balsamvinäger, basilikablad och krydda med salt och peppar. den salta parmaskinkan, de söta tomaterna och den kryddiga gremolatan som pricken över i
Lägg i avokadoköttet och delade tomater. Lägg laxen i en ugnsfast form med skinnsidan upp. Lägg paprika, chili och salladslök bredvid laxen och blanda med resten av oljan
Blanda ihop balsamvinäger, olivolja, pressad vitlök, sambal oelek och liquid smoke. Skär bort det gröna fästet på tomaterna och skär sedan ett ytligt kryss vid urholkningen
Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakadetomater och rostade sötpotatishalvor