Ugnsbakade grönsaker recept

Ugnsbakade grönsaker

Ugnsbakade grönsaker

0,5 kg färsk potatis. 2 aubergine. 2 zucchini. 2 paprikor, gärna i olika färg. 3 rödlök. 2 msk olivolja
Ugnsbakad lax med grönsaker

Ugnsbakad lax med grönsaker

4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Ugnsbakad röding med ”sauce au trois caviars” och glacerade grönsaker

Ugnsbakad röding med ”sauce au trois caviars” och glacerade grönsaker

Grönsaker. Värm grönsakerna och potatisen i smör, pressa över citron och tillsätt gräslök. 2 dl vitt vin 1 msk vitvinsvinäger 3 msk finhackad schalottenlök 1 finhackad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® syrad grädde 30% 150 g Arla® Svenskt Smör, skuret i tärningar 2 tsk pressad pressad citron 1 krm salt 60 g forellrom, löjrom och svart stenbitsrom 3 msk skuren färsk gräslök Grönsaker