Ugnsbakad lax Skiva zucchini, tomater och mozzarella och varva på ett fat som tål ugnstemperatur. 75 g mozzarella. 2 bitar laxfiléHemmets Journal
Pestobakad lax med ugnsbakade rotfrukter – laxfilé. Ibland smular vi fetaost eller skivar mozzarella över, fast godast är den med bara peston/ajvarn med en sås till på fetaost istället – Härliga Var Dag –
PÅSKMIDDAG DE LUXEUgnsbakad lax med musslor. Varva tomat med mozzarella och toppas med färsk basilika, basilikaolja från Gunnarshögs gård, flingsalt och nymalen svartpeppar Malin's Diner
WHAT TO EAT? 100g Mozzarella (köper 19% fetthalt) = 20g Fett, 18,5g Protein, inga kolhydrater. 100g Laxfilé (ugnsbakar) 13g Fett, 19g Protein och inga kolhydrater. 100g mozzarella (buy 19% fat) = 20g fat, 18,5g protein, no carbs. 100g Mozzarella. 100g mozzarellaKatti Houshmandfar
Mozzarellafylld laxfilé med basilika Skät ett snitt längs med laxfilén och lägg i pesto och basilika. Tryck ner mozzarellan i skåran, strö över lite salt och peppar Matklubben.nu
Ugnsbakad lax Skiva zucchini, tomater och mozzarella och varva på ett fat som tål ugnstemperatur. 75 g mozzarella. 2 bitar laxfilé à 150 g Hemmets Journal