Servera med färskpotatis och en sallad. ca 650 - 700 g färsk, benfri laxfilé2 medelstora purjolökar, ca 350 gca 3/4 dl aioli med limesmak - köpt eller hemlagad1½ dl matgräddesaft av en ½ pressad lime1 pressad vitlöksklyfta1 msk maizenamjölca 1 dl färskriven parmesansalt, pepparSkölj och strimla purjon, och låt den mjukna i sin egen vätska några minuter på svag värme
Färskpotatis är det bästa alternativet, men man tager vad man haver. 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. 12 stycken färskpotatisar. Relaterat Ingredienser, ca 4 portioner 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. 12 stycken färskpotatisar
Servera den till ugnsbakadlaxfilé, grillad halloumi eller något annat du gillar. Jag fick något ryck och trollade fram en potatissallad med färskpotatis som gottade sig i citron, gräslök och en del annat
Ugnsbakad banan med mjölkchoklad, Yummy. Jag använde en hel bit laxfilé med skinnet kvar. färskpotatis. Stek den hela laxfilén med skinnsidan ner i stekpanna eller grilljärn
Salta och peppra laxfiléerna, vira in dem i ugnsfolie, lägg i långpannan och ugnsbaka allt i 15-20 minuter till. 4 portionsbitar laxfilé. 300 g färskpotatis
Till middag ikväll blev det därför efterlängtad ugnsbakad lax. Jag skar helt enkelt en skåra mitt i laxfilén, stoppade ner små fetaostkuber och toppade med salt, peppar och citronsaft
Hej vänner. Nu kommer en uppdatering från senaste veckorna. Förbered er på ett galet långt inlägg min dator har krånglat så jag har haft svårt att ladda upp bilder, sånt gör en galen, eller så har det varit för fint väder eller jobbat i ateljén