Toppa med laxfilé, avokado och granatäppelkärnor. Jag har tänkt väldigt mycket på detta och så när jag var sugen på att skapa ett recet med laxfiléerna jag hade i frysen ville jag göra en så enkelt och god vardagsmiddag jag bara kunde
Skär gurkan och avokadorna i mindre bitar. 600 g laxfilé. 3 avokador. Sätt ugnen på 175ºc. Lägg laxen i en ugnsfast form med lite olja eller smör i botten
laxfilé (vi köpte en hel laxsida för att kunna göra matlådor, annars går det bra med filé). laxfilé (vi köpte en hel laxsida för att kunna göra matlådor, annars går det bra med filé)
Avokadokräm. Mosa avokadon och rör ihop med färskost och pressad vitlök. 600 g laxfilé. 2 st avokado. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olja
Bakad sötpotatis med stekt laxfilé och guacamole. Men, jag hade lax i frysen, en halv avokado som behövde ätas upp och för ett tag sedan fick jag lite sötpotatis av min syster och jag hade visst en kvar i kylen så då fick det bli detta
Skär gurkan och avokadorna i mindre bitar. 600 g laxfilé, utan skinn. 3 avokador. 600 g laxfilé. 3 avokador. En lätt och somrig rätt som passar bra för många
Skär sedan fyra snitt längs med laxfilén på ovansidan. Skala avokadon och tärna den i samma storlek som tomaterna, blanda ner den tillsammans med fetaost
Ser alltid till att ha avokado, turkisk yoghurt, sambal oelek och citron eller lime hemma, så jag kan slänga ihop en sås när jag inte har färdiga lunchlådor i frysen, och sedan är det bara fantasin som sätter gränser
Dela avokadorna och gröp ur köttet. Ugnsbakad lax. 2 avokador. Ca 600 g laxfilé med skinnet kvar. Blanda samman alla ingredienserna till sojaglazen i en kastrull