Pensla laxbitarnamed smält smör och salta lätt. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Pensla laxbitarnamed smält smör och salta lätt. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Pensla laxbitarnamed smält smör och salta lätt. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Pensla laxbitarnamed smält smör och salta lätt. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
i veckan blev det en god sås till ugnsbakadlax som kvalar in som vardagsmiddag därför att det var så lätt och gick fort, men smakmässigt är det helt klart lördagsfint
Jag har blivit inspirerad av Elins TBT-kategori med tips på gamla godingar och tänker att jag, trots bloggtorka på sistone, borde rota fram mina favoriter ur bloggarkivet och låta dem få lite tid i rampljuset igen
Till varmrätt bjöd vi på ugnsbakadlaxmedsherrysås och duchessepotatis. Minipajer med roquefortost,. Hacka smöret och blanda med mjölet till en grynig massa, gärna i en matberedare
Pensla laxbitarnamed smält smör och salta lätt. Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit