Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar. 2 kg laxfilé. 5 dl frysta provencalska örtkryddor
Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. Lägg på laxbitarna. 150 g fryst bladspenat. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g). 150 g fryst bladspenat. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g)
Hur kan jag hittills ha lyckats undgå att lägga upp ett recept på ugnsbakadlax. Idag testade jag att ringla en god olivolja över laxen och sedan mortla rosépeppar och flingsalt som jag strödde ovanpå
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. 2 kg laxfilé. 5 dl frysta provencalska örtkryddor. 2 kg laxfilé med skinn salt peppar 1 msk pressad citron 150 g fetaost 2 dl grekisk yoghurt 0. 5 dl frysta provencalska örtkryddor Ugn. 1Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar
Lite frysta lingon, olivolja, vinäger, salt och peppar så blir det hur gott som helst. När vi var och åkte skidor gjorde Johans mamma en laxrätt en kväll som var väldigt god
Recept ugnsbakadlax med spenat och kokosris. Eller ät den tillsammans med grillad halloumi eller ugnsbakade rotfrukter som marinerats i saltvatten och citron