Ugnsbakad julskinka recept

Ugnsbakad julskinka

Ugnsbakad julskinka

Så klart hade vi julskinka. När jag tillagar en julskinka, så gör jag det alltid i ugnen. 1. a advent och då har vi som tradition att äta ett "mini" julbord och så blev det även i år
Ugnsbakad julskinka

Ugnsbakad julskinka

Vid 75°C är smaken den karaktäristiska för julskinka. 1 rimmad julskinka. Vattna ur skinkan (om det står att man ska göra det på förpackningen)
KOKA JULSKINKA I SLOW COOKER

KOKA JULSKINKA I SLOW COOKER

Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade. Julskinka i slökokare. //Malin Julskinka i slökokare
Griljera julskinka

Griljera julskinka

1 kokt eller ugnsbakad skinka, avsvalnad eller kall, ca 3 kg. Så här gör du. 20 minuter. Sätt ugnen på 200°
Griljera julskinka - se & gör

Griljera julskinka - se & gör

1 julskinka (kokt eller ugnsbakad) 4 msk skånsk senap 1 msk dijonsenap 1 äggula 2 msk farinsocker 1 dl ströbröd
Julskinka

Julskinka

Ugnsbakadjulskinka. Kokt julskinka. Tillagning av julskinka. 1 st julskinka. Lägg skinkan med svålsidan upp på ett stort ark aluminiumfolie och svep om folien väl
Griljera julskinka

Griljera julskinka

1 kokt eller ugnsbakad skinka, avsvalnad eller kall, ca 3 kg. Sätt ugnen på 200°. Tag bort ev nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Favoriter på julbordet

Favoriter på julbordet

Saftig, ugnsbakadjulskinka. Jag har redan gjort två ugnsbakade skinkor i december, det är ju så gott. Kolatårta på mandelbotten
Dopp i grytan

Dopp i grytan

Spara spadet från en kokt eller ugnsbakad skinka. Koka upp spadet (späd med vatten om det är från en ugnsbakad skinka)
Julskinkan

Julskinkan

Har ni griljerat julskinkan ännu. På kvällen äter vi tomtegröt och vörtbröd med varm julskinka och senap
Gryta med grönkål, rotfrukter och kassler

Gryta med grönkål, rotfrukter och kassler

Jag hade lite bra ”spad” i frysen från när vi ugnsbakadejulskinkan. 400 g kassler eller som nu i juletid, resterna av julskinka. 400 g kassler eller som nu i juletid, resterna av julskinka
Från gröna gelégrisar till Årets Kock!

Från gröna gelégrisar till Årets Kock!

Själv tänker jag bjuda på den tillsammans med ugnsbakade pajdegssmulor i sommar. a i att gjuta grön gelé och ur denna stansa grisar för att dekorerar faten med julskinka