Gös är riktigt, riktigt gott och med både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. När jag lagar fisk blir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpaneradgösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Ugnsbakadgös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakadgös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakadgös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös
Ugnsbakadgös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 3 dl packade basilika blad 2-3 vitlöksklyftor 1 dl riven parmesan. 1 hel gös. 1 dl riven parmesan
Ugnsbakadgös. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlo. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. Nässelpesto med mandel 2 L nässlor 1 dl mandel 1 dl rapsolja 1 vitlök 1 tsk salt 2 dl riven parmesan Skölj nässlorna väl och ko. 2 dl riven parmesan. 1 hel gös. 2 dl riven parmesan
Ugnsbakadgös. Svart trumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. 1 hel gös