Ugnsbakad fläskytterfilé med äpple, potatis & cider För några år sedan lagade jag en alsassisk rätt medfläskytterfilé som ugnsbakadesmed potatis, lök och äppleVin mat & Alsace
Istället för söndagsstek Tillsammans medugnsbakade äppelklyftor och en god aningen syrlig fläskytterfilé blev det en riktigt trevlig helgrätt Remsans bistro
Ugnsbakad fläskfilé med äpple, potatis & dijonsenap Sötman i äpplet blandades fint med syran i vinet och styrkan i senapen. Alltså fram med datorn och Google Vin mat & Alsace
Ugnsbakad fläskytterfilé med äpple, schalottenlök och potatis Skölj äpplena, kärna ur och dela dem i klyftor. 800 g fläskytterfilé (utan ben). 3 äpplen. Salta och peppra filén Matklubben.nu
Ugnsbakad fläskytterfilé med äpple, schalottenlök och potatisfläskytterfilé (utan ben). Skölj äpplena, kärna ur och dela dem i klyftor. äpplen. Salta och peppra filén. Bryn den i olja så att den får färg runt om Svt