Tag ut formen efter halva tiden och ös fiskenmed smöret. Ännu mer fisk på menyn. Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken
Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
Salta fisken runt om. Värm crème fraiche och smaksätt med konjak. Fördela kräftröran över fisken. 1 1⁄4 kg fiskfilé , t ex torskrygg eller hälleflundra. 4 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran&tomat
Tryck lätt med fingret på fisken, när den skivar sig så är den färdig. Det är som om styckfryst fisk behåller smak och textur – till skillnad från de där fyrkantiga blocken som ligger alldeles bredvid i frysdisken
Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
Det är en god fiskmed oförtjänt grått rykte, enligt mig. Börjar fisk, potatis och tomatsås bli klart. Dock har jag förenklat receptet lite, det blir smidigast så när det vankas tisdags-fisk
någon god kryddblandning till fisk. Här har jag gjort en enkel, nyttig och välsmakande ljummen sallad med just kokt bovete, lax, spenat, bönor och ugnsbakadetomater
Vi kommer att äta mindre rött kött till förmån för kyckling, fisk och vegetariskt. Blev perfekt att servera tillsammans medugnsbakadetomater, rödbetor och senapssås