Sätt ugnen på 175 grader. Lägg över dem i en ugnsfastform och ställ in i ugnen ca 10-15 minuter tills de har en innertemperatur på 65 grader C. 4 st kycklingfilér
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. Ställ in formen i ugnen på 170 grader och grädda tills kycklingen har en innertemperatur på 72 °C, ca 25-30 minuter. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé
Det fanns överbliven kokt potatis i kylen, och de fick bli sällskap till den ugnsbakade kycklingen i form av smakrika potatisplättar kryddade med ajvar relish - som för övrigt också fanns kvar från annan matlagning
Låt gärna lite färsk lök, vitlök och bitar med squash steka med potatisen i ugnen. En lite festligare variant med kycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god
Blanda ingredienserna till majonnäsen medan kycklingen står i ugnen, smaka av med salt och peppar. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i lite olja och smör i en stekpanna
4 kycklingfiléer (med skinn). 14 kycklingfiléer (med skinn) 2 broccoli, i små buketter olivolja, att steka i 2 klyfta vitlök 2 peperoncini (eller 1⁄2 tsk chiliflakes) 0,5 citron, saften och skalet salt. 1Parmesancreme1,5 dl majonnäs 0,5 dl gräddfil 2 dl parmesanost, riven 2 msk färsk bladpersilja, finskuren svartpepparSätt ugnen på 150 grader. Tillaga kycklingen klart i ugnen på i cirka 15 minuter eller tills en innertemperatur på 68 grader
Bryn kycklingfilén i en stekpanna. 500 g kycklingfilé. Sätt ugnen på 225 grader. Rosta mitt i ugnen ca 20 minuter. Stek klart i ugnen tillsammans med morötterna till en innertemperatur på 70 grader. 500 g kycklingfilé
4 kycklingfiléer. Sätt in formen i ugn, 175 grader, cirka 40-60 minuter eller tills kycklingen är färdig (innertemperatur 70 grader). 4 kycklingfiléer 1 paket bacon stekt i strimlor
Skölj klyftorna i vatten i ett durkslag, torka med lite papper och blanda dem med olja, salt och vitpeppar i en långpanna, ugnsform eller ugnsfast stekpanna