tv']"). Inspiration har jag fått från Leilabakar såklart. GA_googleAddAttr("Tag", "recept"). Jäs degen i ca 45 min. Lägg degen på mjölat bord och dela den i två delar, platt u den tills de är ca 1 1/2 ca tjocka och har en fin rund form. GA_googleAddAttr("BlogId", "31777494"). GA_googleAddAttr("theme_text", "444444"). css( 'width', '400px' )
tv']"). Jag använde Leilasrecept som bas. Jag halverade receptet som passade perfekt till att fylla tvåst portionsformar, som är ca 12cm. Jag använde dessutom färdigt mandelmjöl och hade då i 40g. GA_googleAddAttr("BlogId", "15588934"). GA_googleAddAttr("theme_text", "444444"). GA_googleAddAttr("theme_url", "64a2d8"). css( 'width', '400px' )
Jag kollar gärna på hennes program på tv – speciellt de som handlar om bakning (av förklarliga skäl) och uppskattar att hon verkar ha en relativt avspänd inställning till det hon gör