Tänk på att helst använda en obesprutad (ekologisk) lime när du ska ha skalet i maten, se annars till att tvätta av limen riktigt ordentligt innan du river den
I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Såg det i höstas på JamieOlivers "Middag på 30 minuter" (JamieOliver 30-minute meals) på tv. Fyllda quornfiléer (4-6 st). 4-6 quornfiléer. Stek filéerna så de får en stekyta, ca 3-4 min på varje sida (de blir klara sedan i ugnen). Fyllda quornfiléer (4-6 st). 4-6 quornfiléer
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg JamieOliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Efter den sena frukosten spenderades en stor del av tiden innan ”lunch” framför TV. Jag fastnade för Jamié Oliver som i detta avsnitt hade tagit sitt pick och pack och besökt Venedig
Tallriken i knäet i soffan, fötterna på bordet och något bra skräp på TV. Det här är ännu en sådan, min riktiga "ensam hemma och hungrig som en varg"-rätt, inspirerad av JamieOlivers "Happy Days"
Jag såg Monika Ahlberg göra den på tv och den såg fantastisk ut. Och jag misstänker att det också fungerar utmärkt att använda JamieOlivers väldigt goda pajdeg till den här pajen
Det är över ett decennium den nakna kocken gjorde entré i våra tv-soffor. Det kan väl knappast ha ha undgått någon att JamieOliver är en av mina stora favoriter bland "kändiskockar"
Som tur är har jag sett honom laga mycket av maten på tv, så jag vågar mig på att prova i alla fall. JamieOliver gör god och lättlagad mat och det är en fröjd att bläddra i hans kokböcker