Mixa den, först på egen hand, sedan med någon matsked av yoghurten, till en slät grön sås. Idag tänkte jag försöka fresta er med en somrigt grön sås som passar till det mesta
Du kan också välja att köra fisken långsamt i ugnen med smör vilket jag har beskrivit hur man gör i DET HÄR recepet, ärtstompet som jag hade till går inte av för hackor, mycket gott
Servera med nedanstående sås, kålrabbistrips och citronklyftor. Sås. Egentligen ska fisken friteras, men det är billigare och nyttigare att steka den i smör och olivolja och steka klart i ugnen
Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Det går även bra att matcha såsenmed kyckling eller fisk. Om du behöver ett pålitligt och snabbt recept på en riktigt mångsidig sås, så slutar ditt sökande här
Till kycklingen åt vi en riktigt smarrig sås som vi hittat hos Remsan, ja receptet i alla fall. Hos henne serverades den tillfisk så den går även utmärkt till det
Färsk persilja fick sätta smak på den fiskrätt som jag bjuder på idag. Receptet på sås och fisk kommer från webtidningen Le Parfait och det är maken som lagat rätten
Gör såsen genom att blanda turkiskyoghurtmed några körsbärstomater skurna i fjärdedelar, samt en rejäl dos spiskummin, några vitlöksklyftor och örtsalt