Oliv- och fetaostsnittar. Blanda färskost, feta och oliver i en matberedare. Bred röran över bröden och stansa ut fina små snittar med en pepparkaksform eller liknande
Blanda den med ost och gräslök. Hacka skinkan fint. Skiva ost och lägg på. Skinkhattar med färskost10 stca 10 stora champinjonerolivolja6 skivor skinka, ex parmaca 100 g färskost3 msk klippt gräslökGarneringgräslökGör så härAnsa svampen och vrid försiktigt bort foten. Salmipuffarca 15 st3 ägg1 dl olja1 dl vitt vin2½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver½ tsk salt75 g hackad salami(feta ost)Gör så härBlanda ägg, olja och vin. Grädda i ugnen på 200 grader i 10-12 minuterTunnbrödssnittar3 lövångers sviktat tunnbröd1 burk skagenrörasalladsbladev ostGör så härBred ut ett lager skagenröra på tunnbrödet