Tunna revben koka recept

Tunna revben asiatisk touch

Tunna revben asiatisk touch

Låt koka samman en liten stund på svag värme. Tunnarevben är roligt att göra, det går fort också och det sköter sig själv i ugnen
Glazade tunna revbensspjäll

Glazade tunna revbensspjäll

Koka upp en stor kastrull med vatten. Revbensspjäll. Dela revbenen på mitten så att de ryms i kastrullen och täcks helt med vatten
Asiatiska revben!

Asiatiska revben!

detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunnarevben så smaken kommer igenom. Skiva salladslöken, och skär vitlöken i tunna skivor
Entrecôte, revben och ostig gratäng

Entrecôte, revben och ostig gratäng

Skär i tunna skivor. Dessa fick koka i ca en timma i smakrikt vatten. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Kokta revbenspjäll

Kokta revbenspjäll

Men efter lite rafsande i frysen så föll valet av middagsmat på tunnarevbenspjäll och till det sellerirot & potatis i ugn
Världens godaste ribs, revben

Världens godaste ribs, revben

Koka upp marinaden i en stor kastrull, lägg i köttet, låt sjuda under lock ca 1-1½ timma. 2½ kg tunnarevben
Revbensspjäll - tjocka revben i ugn.

Revbensspjäll - tjocka revben i ugn.

Jag älskar ribs- tunnarevben och det lagas titt som tätt. Själv brukar jag aldrig koka mina revben innan jag sätter dem i ugnen då jag tycker det blir bra om man kör dem länge på låg temp
Zucchinislaw med äppelglaserade revben

Zucchinislaw med äppelglaserade revben

Använd en grönsakssvarv till att göra tunna spaghetti av zucchinin. Koka upp en stor kastrull med välsaltat vatten, vita pepparkorn och en gul lök i kvartar
Pappas revbensspjäll från himlen

Pappas revbensspjäll från himlen

Man kokar dem helt enkelt i buljong innan de läggs på grillen. Min pappa brukar bjuda på de allra mjällaste och godaste revbenen, när vi får grillat hemma hos mina föräldrar
Colakokta revbensspjäll

Colakokta revbensspjäll

Låt sjuda (ej koka) i ca två timmar så att köttet känns mört. Dela revbensspjällen så att de får plats i en gryta