Inspirationen kunde inte kommit lägligare eftersom vi några dagar senare hade en födelsedag att fira där födelsedagsgrisen tycker mycket om just dessa tre smaker
Upprepa tills du har använt tre bottnar. Bred ut dulce de leche över bottnen. Fyllning 1 1/2 dl dulce de leche (såhär gör man dulce de leche - kolasås) Havssalt
Maken tyckte att den var godast av alla tre rätter (och då är inte han nån ”efterrättsmänniska”), till och med godare än oxfilén som vi åt som huvudrätt
Använde mig av Pampas Deli Dulce de Leche Baking, eftersom den har så himla god smak, men får man inte tag på den finns färdig karamelliserad mjölk att köpa i mataffären, brukas finnas på bakavdelningen, annars så får man koka en burk kondenserad mjölk i tre timmar och låta den svalna
Dulce de leche-frosting. Tillsätt dulce de leche samt choklad och vispa ordentligt. Fyll hålet med dulce de leche och spritsa frosting på varje cupcake och strö eventuellt över strössel
Jag har provbakat tre av recepten och gjort dem till mina egna genom att lyxa till dem lite. Oscar Målevik och Karin Moberg har tillsammans skrivit boken Friendly bread, baka glutenfritt från baguette till brownie
Men den hamnar inte bland min topp tre på kladdkakelistan. Denna kladdkaka är med dulche de leche (karamelliserad mjölk) och med en topping av rice crispies och mjölkchoklad
Koka under lock i tre timmar och låt burken svalna. Börja med att vispa dulce de leche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa fluffigt
Så även om man inte vill göra en får-tårta så kan ni använda er av själva tårtreceptet. Jag gjorde vaniljbottnar som jag stoppade ner hallon i, sen så använde jag dulce de leche frosting (som smakar ljuvlig kola)
Ha i mjölblandningen i tre omgångar, ha i mjölkblandningen mellan omgångarna (så det blir varannan). Blanda sist i den önskade mängden utav Dulce de Lechen
Ha i mjölblandningen i tre omgångar, ha i mjölkblandningen mellan omgångarna (så det blir varannan). Blanda sist i den önskade mängden utav Dulce de Lechen