Trattkantarellsås på torkade trattkantareller recept

RÅDJURSBIFF MED TRATTKANTARELLSÅS

RÅDJURSBIFF MED TRATTKANTARELLSÅS

Trattkantarellsås. Fick torkade trattisar i höstas, som jag bara använt till en soppa tidigare. Fick rådjursfärs av mor och far tidigare i veckan, och trattkantarellerna är också från dem faktiskt
Fläskytterfilé med trattkantareller

Fläskytterfilé med trattkantareller

Fläskytterfilé i trattkantarellsås med klyftpotatis. Lägg undan en tallrik. Lägg den torkade svampen i vatten så det får förvälla
Rödbetsbiffar med trattkantarellsås

Rödbetsbiffar med trattkantarellsås

Funkar jättebra med ett falafeljärn om du får tag ett. Några kvistar timjan, örtssalt, vitlökssalt och rosmarinsalt ( färska eller torkade örter går lika bra)
Hjortfärsjärpar med trattkantarellsås

Hjortfärsjärpar med trattkantarellsås

Lägg järparna en plåt med bakplåtspapper. 500 g hjortfärs1 stor gul lök, riven3 msk ströbröd1 ägg0,5 dl vispgrädde2 msk viltfond1 mas soja10 torkade plommon, finhackad15 enbär, krossadesaltpepparmixvitpeppargrillkryddasmör till stekning och formenTrattkantarellsås. 200 g trattkantareller eller 1 dl torkade1 burk lätt crème fraiche1 ask cantadou vitlöksost2,5 dl vispgrädde0,5 dl mjölk2 msk svartvinbärsgelé0,5 dl viltfond8 enbär, krossadesvartpepparGör såhär. 1 Sätt ugnen 200 grader. 3 Forma 14 järpar med hjälp av händerna, skölj händerna med jämna mellanrum i kallt vatten så fastnar inte färsen händerna lika mycket
Renstek med rostad lök, bönor & trattkantarellsås

Renstek med rostad lök, bönor & trattkantarellsås

Du finner några recept här Katinkas Kitchen i kategorin tillbehör i kolumnen tillhöger. Här har det fått sällskap av ugnsrostad gul lök, gröna bönor även kallade Haricots Verts och en mustig trattkantarellsås
Äntligen Älg!

Äntligen Älg!

Älgfärsbiffar med trattkantarellsås. Ja, jag har väntat så att få äta älgfärsbiffar och nu äntligen fick jag tag älgfärs
Viltfärsbiffar med svampsås

Viltfärsbiffar med svampsås

Jag serverade hjortfärsbiffarna lindade med bacon, trattkantarellsås, rostade rotfrukter och klyftpotatis