Tranchera. Är det nån som tänker bjuda på kalkon i helgen istället för det traditionella påsklammet. Låt den svalna något innan du skär upp den (trancherar den)
Tranchera sedan upp lårben, bröstfiléer och vingar och lägg upp på fat tillsammans med frukter, ost, chutney och servera med kall potatissallad och ett gott bröd
Tranchera sedan och servera omedelbart med risotto och skysås. Man delar på maten, ofta en kalkon och känner vördnad inför de som sitter med omkring bordet
Tranchera (skär upp) kalkonen på amerikanskt vis vid bordet, lägg lite fyllning på varje tallrik och servera tillsammans med utvalda tillbehör som ovan eller egna
Låt kalkonen svalna och tranchera den. Vi lagade kalkon för första gången, en perfekt bjudmat. Om kalkonen är fryst tar det några dygn för den att tina i kylskåpet, så planera i god tid
Trancheradekalkonen och lade upp den på ett serveringsfat och lät skrov och sky och all fyllning åka ner i en kastrull som fick koka ner till en bra buljong som jag kommer använda när jag gör nästa middag på resterna på kalkonköttet