3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. 3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. 3 st torskryggfiléer. 3 st torskryggfiléer
torskrygg. Potatispuré. Torskrygg ja, finns det något godare. Potatispuré. Dela på Twitter torskrygg. Bakad torskrygg är enkelt att laga, om du vill vara säker på att den ska bli sådär perfekt genomkokt men inte överkokt är mitt bästa tips att skaffa en digital termometer, när fisken når en sisådär 45-50 grader är den perfekt. Bakad torskrygg med potatispuré, bacon, rostad spetskål och brynt smör, 4 personer. 800 g torskrygg. Bakad torskrygg med potatispuré, bacon, rostad spetskål och brynt smör, 4 personer. 800 g torskrygg
Torskrygg. Potatispuré. 250 g torskrygg. Potatispuré400 g mjölig potatis 0,5 dl mjölk 200 g smör salt och peppar. Torskrygg250 g torskrygg 3 msk olja 50 g smör
Gratinera potatispurén mitt i ugn tills den får fin färg, ca 10 min. En mästerlig maträtt komponerad av Ulf Wagner till Sinnen och Smaks event i Stockholm
Tillagning torskrygg. Potatispuré. Lägg torskryggen i en form där vattnet täcker hela fisken väl. skinn och placera torskryggen i formen den skall serveras i