Stekt torskrygg med pepparrotssmör från Diabeteskokboken för män. Rör ner parmesanen och krydda lätt med salt och peppar, smaka av så det blir lagom sälta
Tillsätt riven parmesan och smaka av med salt och peppar. 350 g torskrygg utan skinn. 1 dl riven parmesanost. 350 g torskrygg utan skinn. 1 dl riven parmesanost
I torsdags kväll lagade jag mexikansk torskrygg till middag och nej – proteinbrödet var inte en del av matkassen utan mitt substitut till tortillasbrödet som skulle serveras till fisken enligt receptet
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
500 g torskrygg. 75 g parmesan. Riv 75g parmesanost. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torskfilé/torskrygg i portionsbitar. Strö parmesanost över fisken och stoppa tillbaka i ugnen 2min. -Mama Skogly ♥ 500 g torskrygg. 75 g parmesan. 75g parmesanost