Riktig sommarmat är ugnsbakad torskryggmed härliga primörer och vackra färger att bli glad av. Smörj en ugnsfast form och placera bitarna av torskrygg i formen
Hög tid att ta hand om primörerna. Ta upp fisken, lägg i en form och täck med folie. Lägg i sparrisknoppar och de späda stjälkarna , koka i några minuter och ta sedan upp dem med en hålslev
Torka av fisken med hushållspapper. Krydda med herbamare och svartpeppar och strö över lantbuljongen. Dekorera fisken med fänkålsvipporna och servera när smöret har smält
Vacker symfoni i grönt, svart och vittHUSMOR LÄGGER UPP Första rätten på menyn var en lite sydfranskt inspirerad olivoljebakad torskryggmed gröna ärtor, en ärtpuré, sardeller, torkade oliver och friterade alger
Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Linköping och firat midsommar och framför allt en 40-åring. Min bästa kompis fyller 40 på måndag och hade stor fest på midsommarafton
Pensla torsken med lite olivolja runt om och salta och peppra. Strimla löken och dela rädisorna på diagonalen och låt dem bli varma med morötterna, sparrisen och ärtorna
Förslag på en trevlig rätt till Weisser Burgunder är torskryggmed bacon o potatisstomp. Stek bacon krispigt och smula över torskryggen när den är klar att serveras