Hacka ägget och blanda med majonnäs och örter. Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk). 2 dl majonnäs. Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk)
Vispa ihop grädde, smetana, majonnäs, limesaft och fiskkrydda och koka upp. 3 portionsbitar torskrygg à 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 2 msk majonnäs. 3 portionsbitar torskrygg 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 2 msk majonnäs
3 msk majonnäs. 4 filéer torskrygg (Går såklart att använda annan fisk också. 3 msk majonnäs. 4 filéer torskrygg (Går såklart att använda annan fisk också
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Nobissås är som en lättare och mer lättgjord majonnäs. Kryddar man den med basilika så blir det ett perfekt tillbehör till torskryggen och de ugnsbakade tomaterna
Blanda majonnäsen med curry och smaka av med salt och peppar. 2 dl majonnäs. Så här gör du 35 minuter Lägg filéerna i en vid kastrull och koka upp vatten i en vattenkokare eller separat kastrull
½ dl majonnäs. Hacka ägget och blanda med majonnäs och örter. Stekt torskrygg med räksallad 1 port. 125 g fryst torskrygg från Änglamark. Stekt torskrygg med räksallad 1 port. 125 g fryst torskrygg från Änglamark
Såsen sedan är en cremefraiche som du smaksätter med dill, citron och majonnäs. Utan termometer så kan du klämma med tummen och pekfingret på torskryggen och när den börjar "skiva sig" så är den klar
Rotfrukter av många slag fräses först med schalottenlök och vitlök för att därefter bräseras i citrondoftande buljong och serveras med snabbrimmad torsk tillsammans med en grönkålscrème och misomajonnäs