Torskrygg majonnäs recept

Smörstekt torskrygg med räksallad

Smörstekt torskrygg med räksallad

Hacka ägget och blanda med majonnäs och örter. Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk). 2 dl majonnäs. Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk)
Ugnsbakad torskrygg med örtig räk- och limesås

Ugnsbakad torskrygg med örtig räk- och limesås

Vispa ihop grädde, smetana, majonnäs, limesaft och fiskkrydda och koka upp. 3 portionsbitar torskrygg à 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 2 msk majonnäs. 3 portionsbitar torskrygg 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 2 msk majonnäs

Cornflakespanerad torskrygg

3 msk majonnäs. 4 filéer torskrygg (Går såklart att använda annan fisk också. 3 msk majonnäs. 4 filéer torskrygg (Går såklart att använda annan fisk också
Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. 1Tartarsås5 cornichons, finhackade 1 bananschalottenlök, finhackad 2 msk kapris, grovt hackad 1 msk persilja, hackad 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs svartpeppar salt
Torskrygg med ägg, räkor och dillmajonnäs

Torskrygg med ägg, räkor och dillmajonnäs

Dillmajonnäs. Fortsätt med majonnäsen. Servera torsken med dillmajonnäs, ägg och räkor. 600 g torskrygg, färsk. 600 g torskrygg, färsk 4 ägg 300 g skalade, färska räkor 4 klyftor citron dillvippor och körvel till garnering olivolja salt, peppar. Dillmajonnäsca 2-3 dl dillolja (se ovan) 2 äggulor 1 msk vitvinsvinäger
Torskrygg med parmesanmajonnäs & bacon

Torskrygg med parmesanmajonnäs & bacon

Torskrygg är en tacksam bit fisk. Här får den sällskap av bacon och en pigg parmesanmajonnäs. Stek torskryggen på medelvärme i smör & olivolja
Torskrygg med kall currymajonnäs

Torskrygg med kall currymajonnäs

Blanda majonnäsen med curry och smaka av med salt och peppar. 2 dl majonnäs. Så här gör du 35 minuter Lägg filéerna i en vid kastrull och koka upp vatten i en vattenkokare eller separat kastrull
Torskrygg med ägg- och räksallad

Torskrygg med ägg- och räksallad

½ dl majonnäs. Hacka ägget och blanda med majonnäs och örter. Stekt torskrygg med räksallad 1 port. 125 g fryst torskrygg från Änglamark. Stekt torskrygg med räksallad 1 port. 125 g fryst torskrygg från Änglamark
Halstrad torskrygg med bönsallad

Halstrad torskrygg med bönsallad

Såsen sedan är en cremefraiche som du smaksätter med dill, citron och majonnäs. Utan termometer så kan du klämma med tummen och pekfingret på torskryggen och när den börjar "skiva sig" så är den klar
Torskrygg med rotfrukter i citrusbuljong

Torskrygg med rotfrukter i citrusbuljong

Rotfrukter av många slag fräses först med schalottenlök och vitlök för att därefter bräseras i citrondoftande buljong och serveras med snabbrimmad torsk tillsammans med en grönkålscrème och misomajonnäs