Servera med t ex ugnsrostade rotfrukter eller pressad potatis. litecitronsaft. grovhackad dill. Skär torskfiléernatillportionsbitar och lägg ned dem i formen
Skär torsken i en ugnssäker form. Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Häll mjukoströran i över fisken och ställ in formen iugnen
Om man vill ha riktigt mjuk purjolök är det bättre att steka den först innan den läggs iugnsformen. Söndagsmiddageni form av fiskgratäng smakade gott idag efter snöskottningen
Tinatorskfilén, lägg den i en smord ugnsform. Då är det måndag igen och vardagen drar igång. Ni vet ju redan hur mycket jag älskar mat som klarar sig själv iugnen och under tiden kan man duka, göra sallad eller annat (kanske hämta från nån träning)
Smula fiskbuljong över. 800 g torskfile. 12 msk hackad dill. 11 st fiskbuljongtärning. 11 tsk dijonsenap. 1400 g räkor med skalSätt ugnen på 225°. 1Om stora torskfiléer – dela dem iportionsbitar eller rulla ihop dem. 1Lägg torskbitarnai en ugnssäker form. 1Blanda ihopvispgrädde, crème fraîche, dill och dijonsenapi en skål. 1Häll såsen över dintorskgratäng och sätt iniugneni ca 20 minuter. 1När gratängen är klar iugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammans med kokt potatis