Torsk ugn kapris rödbetor recept

Torsk i ugn med röbetor och kapris

Torsk i ugn med röbetor och kapris

Jag fick tipset av en kollega att laga fisk med rödbetor och kapris - vilken smaksensation. Skala och koka rödbetorna tills de blir halvmjuka
Torsk och slätvar med brynt smör

Torsk och slätvar med brynt smör

Skär dem sedan i små kuber och blanda med kapris. Koka rödbetorna och skala dem sedan. Bland annat erbjöds hälleflundra, stenbit, lax, tonfisk och torsk
Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör

Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör

Toppa med riven pepparrot, brynt smör och kapris. Servera torsken med pepparrotssåsen och rödbetorna. Skiva torsken i lagom stora bitar och lägg i en smord form och krydda med salt och peppar
Var dags mat - Torskrygg "Grenoble", 4 port

Var dags mat - Torskrygg "Grenoble", 4 port

Lägg torsken i smord ugnsform, salt och peppra. Tillsätt lök, kapris och de hackade rödbetorna. 600 gr torskrygg. 3 dl tärnade rödbetor (inlagda). 1 dl kapris. Sätt ugnen på 200 grader. Baka sedan torsken ca 7 minuter. 600 gr torskrygg. 3 dl tärnade rödbetor. 1 dl kapris
Var dags mat - Torskrygg "Grenoble", 4 port

Var dags mat - Torskrygg "Grenoble", 4 port

Lägg torsken i smord ugnsform, salt och peppra. Tillsätt lök, kapris och de hackade rödbetorna. 600 gr torskrygg. 3 dl tärnade rödbetor (inlagda). 1 dl kapris. Sätt ugnen på 200 grader. Baka sedan torsken ca 7 minuter. 600 gr torskrygg. 3 dl tärnade rödbetor. 1 dl kapris
Torsk Med Pepparrot Och Rödbetor

Torsk Med Pepparrot Och Rödbetor

kapris. Lägg upp torskryggen på en tallrik, lägg rödbetstärningar och bacon bredvid, spritsa potatisen som du mosat i toppar och häll pepparotssmöret lite vid sidan av torskryggen

Torsk med brynt smör och rödbetor

Salta dem lätt och lägg dem i en smord ugnsform. kapris. Skär rödbetorna i klyftor och håll dem varma i kastrull med lock och lite sjudande vatten i botten

Stekt torsk med rotfrukter och senapssås

Strö kapris runt fisken och garnera med citronklyftor. Torsk. Ställ rotfrukterna i ugnen vid 225 grader i ca 20 minuter tills de känns mjuka. Salta och peppra torsken och stek den på vardera sida i 2 till 5 minuter. 3 dl Turkisk Yoghurt2 dl fiskbuljong1 tsk maizena3 msk ljus senap4 bitar torskfilé à 160 g4 citronklyftor1 msk kapris300 g rödbetor, färska300 g palsternackor300 g morötterRapsolja till stekningSalt och peppar

Snabbrimmad torsk med smakrikt fräs

Torka sedan av fisken och lägg den med skinnsidan ner i en ugnsfast form med bakplåtspapper. Fräs rödlöken i olja i en stekpanna på medelhög värme tills den är mjuk, tillsätt korv och kapris och låt fräsa med ett par minuter
Vi har torskat

Vi har torskat

Fredagskvällen var lugn. Man kan ju slänga i lite vad man råkar ha hemma, varför inte lite kapris, salladslök, dill och en klick smör
Andra gången gillt?

Andra gången gillt?

Salt från kapris och med lite hetta från korven tillsammans med den milda torsken - gott och kul. Servera torsken med ljumma rödbetor och smakrikt fräs

Dansk torsk med skålar

Lägg den skivade torsken på ett smort ugnsfast fat. kapris. hackade inlagda rödbetor. Tiden beror på torskskivornas tjocklek