Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör. Hacka dillen. Ställ in i ugnen tills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över grädden innan du ställer in den igen
Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör. Hacka dillen. Ställ in i ugnen tills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över grädden innan du ställer in den igen
Skär torsken i portionsbitar och krydda med salt och peppar. En halv kruka dill. Men hon får nog prova igen för jag har inventerat frysen och sett att jag minsann har två paket torsk som ska ätas upp
Krydda med salt och svartpeppar, och lägg en klick smör på varje fiskbit. Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor
Lägg torsken på morötterna, salta och peppra samt lägg på rikligt med dill och smör. Torsken serverades utan räkor och vitvinsås och med brynt smör istället
Strö över dill. Klicka på smör, salta och peppra. Lägg alltsammans glest i en stor smord ugnsfast form. Stek mitt i ugnen på 225º i 15–20 minuter. 600 g torskrygg. 1 dl hackad dill. 50 g smör