Enkel och god torsk med få ingredienser som dock kräver rejält med salt. purjolök,. Salta och peppra fiskblocket på båda sidor och lägg över purjolöken
Torskgryta med morot och purjo är ett säkert kort. Torskgryta utan mjölredningTORSK MED PURJO400 g torskfile eller annan vit fisk6 potatisar2 morötter1 purjolök2 dl vatten2 dl mjölk1 msk vetemjöl3 msk creme fraichesalt, peppar, timjan Skiva potatis morot och purjo och koka i vattnet ca 10 minuter. 400 g torskfile eller annan vit fisk. 1 purjolök
)2 pers300 g vitfisk, typ torsk. 2 dl mjölk4 cm purjolökDill, salt, svart o vit o citronpepparSmörservera med Potatismos eller vanligt. Smält smöret o släg i purjon, svetta den lite o slå på vinet, låt koka i 5 min. 300 g vitfisk, typ torsk
Snitta upp purjolöken på längden och skölj ur, snitta den därefter i lagom bitar. Smörj in en eldfast form och placera den snittade purjon först på botten
Strimla purjolöken. Igår fick hon stekt torsk, kokt potatis och broccolibuketter med smör. Blanda potatis, broccoli, purjo och ruccola med pesto och ställ åt sidan
Strimla under tiden zucchinin och koka den i cirka en minut när torsken är klar. 4 bitar torskrygg à 125 gram. 15 cm purjolök. Hacka löken samt skiva purjon tunt stek i olja, tillsätt tomaterna i klyftor, koka i cirka 30 minuter, tillsätt vinet och skaldjursfonden under tiden. 4 bitar torskrygg 125 gram
Jag fick tips till dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torsk i grön curry. Den här salsan passade perfekt till heta torsken och servera den i en egen lite skål vid sidan om