Torsk pommes duchesse recept

Torsk, Vitvinssås Och Pommes Duchesse

Här är en helt ljuvlig rätt med torskfilé och vit sparris. Servera gärna med varma PommesDuchesse, eller med ett gott potatismos

Pommes Duchesse

Om du gillar potatis och tycker om att spritsa så måste du testa detta recept på hemmagjorda PommesDuchesse
Torsk med champagnesås och ragu på petit pois, purjolök och gröna bönor

Torsk med champagnesås och ragu på petit pois, purjolök och gröna bönor

potatispuré, pressad potatis, buljongkokt potatis, pommesduchesse m. Torsk. Rimma torsken i 5% saltlag i 10 minuter behåll skinnet kvar på fisken. Krydda torsken med nymalen vitpeppar och baka den i ugn med skinnsidan upp till en innertemperatur av 45 rader. 250 g torsk, skuren i två bitar. 250 g torsk, skuren i två bitar saltlag, 5% vitpeppar
Billig lyx till Valborg

Billig lyx till Valborg

Receptets sätt att tillaga vitfisk, som t ex billig sej, kolja eller torsk och ta vara på den goda buljongen är inte alls dumt
Fiskgratäng

Fiskgratäng

För mig var en fiskgratäng en bechamelsås, potatismos och kokt torsk, ibland lite pimpad med räkor. Skala och koka potatisen till pommesduchessen
Retro 80-talets goda Black and White

Retro 80-talets goda Black and White

För mig var en fiskgratäng en bechamelsås, potatismos och kokt torsk, ibland lite pimpad med räkor. Skala och koka potatisen till pommesduchessen

Klassisk fiskgratäng

 PommesDuchesse. 600 g vit fiskfilé, t ex torsk. 1.  Skala räkorna. Skär fisken i bitar och krydda med salt och peppar