En bit torskrygg per person. En burk blandade oliver med mycket smak – gärna eko. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Strimla under tiden zucchinin och koka den i cirka en minut när torsken är klar. Såsen i botten, fisken därpå, zucchini vid sidan, strö de mixade oliver på, dekorera med Liebsticka eller persilja
Provlaga gärna min rätt, sardellsmörbakad torsk med fänkål, tomater och svarta oliver. Salta och peppra fyra torskryggfiléer och låt dem stå en halvtimme
Oliver har i dag lärt sig gå och han och Leila levde rövare på det nästan folktomma caféet. Tänkte i stället bjuda er på förra fredagens middag som var Baconlindad torsk med tomatris
Skiva oliverna och strö över dom på fisken. Ringa olivolja i en ugnsfast form och lägg på torsken. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 1 dl gröna oliver. Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner). 600 g torskrygg. 1 dl gröna oliver
Oliver är överdrivet petig i maten just nu och äter helst bara korv. Ikväll åt vi första rätten från Mathemskassen - Stekt torsk med dill- och grukyoghurt
4 900 g potatis Foliepaket 4 ark grillfolie ca 600 g torskfilé 1 röd chili 250 g körsbärstomater 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 tsk finhackad färsk timjan ca 12 oliver 2 msk olivolja 2 msk smör salt peppar Citronkräm 2 tsk finhackad färsk timjan 2 dl smetana skal och saft av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 tsk saft) Till servering 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Oliver är överdrivet petig i maten just nu och äter helst bara korv. Ikväll åt vi första rätten från Mathemskassen - Stekt torsk med dill- och grukyoghurt