Lägg upp de rostade grönsakerna på en tallrik och lägg den stekta torsken ovanpå. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek torsken försiktigt i några min på varje sida
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts in i ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Servera fisken medgrönsakerna och kokt potatis. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp olivoljan i en panna och fräs grönsakerna i ett par minuter utan att de tar färg
- Torskfile. - Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat med broccolis). Sen lägger ni grönsakerna i en sil och över kokande vatten i en kastrull
Sprödbakad torskfilé kanske räknas till helfabrikat, den är ju i stort sett färdiglagad, bortsett från att den behöver in i ugnen en stund, eller stekas på
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen