Servera fisken med morötterna, en dillkvist och det skirade smöret över. Färsk Dill. Lite Citronsaft. Tänk att något så enkelt som kokt/pocherad torsk med skirat smör och pepparrot kan bli så fascinerande smakmässigt
Krydda med salt och svartpeppar, och lägg en klick smör på varje fiskbit. Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor
Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör. 1Citronglaserad kålrabbi800 kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja. 1Örtkräm med stenbitsrom2 dl crème fraîche 0,5 ask krasse 0,5 dl dill, hackad 100 g stenbitsrom salt. 1Brynt smör100 g smör. 1Garnering krasse dill
Servera den varma, sprödbakade torsken med ärt- och fetaoströran, böngroddar samt en citronklyfta. Jag lade även till lite pressad citron för extra fräschör