Torkade kantareller renskav recept

Vegansk renskav

Vegansk renskav

Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavens smak inte störs för mycket
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

Salta och peppra och tillsätt de torkade örtkryddorna. Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Häll på buljongen, kryddorna, vinbärsgelén, kantarellerna och creme fraichén. Bryn renskaven tills den fått fin färg
Viltgryta med kantareller

Viltgryta med kantareller

Snabblagad viltgryta med kantareller. 1 pkt (240 g) älg- eller renskav. ca 2 - 3 dl förvällda gula kantareller. 1 näve torkadetrattkantareller eller trumpetsvamp. ca 2 - 3 dl förvällda gula kantareller. 1 näve torkadetrattkantareller eller trumpetsvamp
Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Viltskavspanna med vin, nypon och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , valfri 1 paket renskav , 240 g 2 st vitlöksklyftor 1 tsk smör 1 st gul lök(ar) 2 st salladslök(ar) 2 st gul paprika 1 dl kantareller , färska 1 dl nyponskal , torkade 1 dl rött vin 1 msk kalvfond 2 msk matlagningsgrädde 2 st lagerblad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ansa kantarellerna. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. 140 g kantareller. 240 g renskav
Middagstips ...

Middagstips ...

Ansa kantarellerna. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. 4 portioner 250 g kantareller 2 schalottenlök 4 msk matfett i förp renskav eller älgskav salt, peppar 3 dl grädde 1 tsk soja 1 msk messmör 1/2 tsk torkad timjan Servera med. 250 g kantareller
Renskavspanna

Renskavspanna

Halvtina renskaven och skär i strimlor. Fräs löken och renskaven i omgångar. Blanda lök och renskav. 2 paket fryst renskav. 1 burk kantareller (200 g) eller motsvarande mängd färska och förvällda kantareller
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

240 g fryst renskav. 50 g kantareller. Kantarellerna kan bytas mot annan svamp eller 2 dl torkad svamp, 5 g 2 portioner. 240 g fryst renskav. 50 g kantareller
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ansa kantarellerna. Tillsätt renskavet och stek och vänd vartefter köttet blir brynt. 140 g kantareller. 240 g renskav
Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Höst: Renskav med svamp och messmör och palsternackspuré

Renskav med svamp och messmör (4p)2 paket renskavNågra nävar kantarell eller trattkantarellEn finhackad gul lökEn klick smör4 dl grädde3 msk messmörVitpeppar, saltPersiljaSå här gör du. 1) Bryn renskaven i smör. 2 paket renskav
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Jag rekommenderar att välja renskav framför viltskav och andra billigare varianter med mindre viltsmak