Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavens smak inte störs för mycket
Halvtina renskaven och skär i strimlor. Fräs löken och renskaven i omgångar. Blanda lök och renskav. 2 paket fryst renskav. 1 burk kantareller (200 g) eller motsvarande mängd färska och förvällda kantareller
240 g fryst renskav. 50 g kantareller. Kantarellerna kan bytas mot annan svamp eller 2 dl torkad svamp, 5 g 2 portioner. 240 g fryst renskav. 50 g kantareller
Renskav med svamp och messmör (4p)2 paket renskavNågra nävar kantarell eller trattkantarellEn finhackad gul lökEn klick smör4 dl grädde3 msk messmörVitpeppar, saltPersiljaSå här gör du. 1) Bryn renskaven i smör. 2 paket renskav